Om V.Meyer og Architectum

Om V. Meyer

V. Meyer A/S er en miljøbevidst moderne virksomhed, grundlagt i 1907. Vi tilbyder kvalitetsprodukter indenfor tegltagsten, facadetegl samt naturskifer til både facade og tag. Hos V. Meyer A/S sætter vi en ære i at være servicemindede og fleksible. Vi lægger vægt på altid at have et godt og solidt forhold til vores forhandlere og øvrige samarbejdspartnere.

Hos os er kunden altid i centrum.

Om Architectum

Nyt videnscenter med rådgivning og inspiration til byggebranchen. Det skal være nemmere for landets arkitekter, entreprenører og trælaster at finde inspiration, konkret rådgivning og den nyeste viden om byggebranchen. Derfor er fem af landets førende leverandører til byggeriet gået sammen om at skabe en ny inspirationsudstilling ved navn Architectum.

Virksomhederne V. Meyer, Lindab, Strøjer Tegl, STM Vinduer og Troldtekt er alle blandt de førende inden for hver deres område af byggeriet. Nu er de fem virksomheder gået sammen om at skabe en inspirationsudstilling, hvor arkitekter, entreprenører og trælaster får adgang til et univers af inspiration, faglig sparring og konkret rådgivning. Universet har fået det velklingende navn Architectum.

Kontakt en af vores udstillere og book en besøgsaftale:

V. Meyer
Andreas Qvade
Tel. 22 28 25 25
vmeyer.dk

STM Vinduer

Tel. 63 51 16 00
stmvinduer.dk

Timbermann

Tel. 99 52 52 52
timbermann.dk

Xella

Tel. 75 89 50 66
xella.dk

Swisspearl

Tel. 99 37 22 22
swisspearl.com

Tag med på rejsen

Fra vores showroom I Vallensbæk, til vores showroom i Vejle.

I vores showroom placeret på Vejle stadion, kan der opleves et stor udpluk af vores produkter inden for Tegltag og Teglfacader.

Vi glæder os til at inspirere dig til dit næste projekt, i begge vores showrooms.

Tag med på rejsen

Tag på en rejse fra vores hovedkontor i København, til vores nye showroom på Vejle stadion.