Om V.Meyer og Architectum

Om V. Meyer

V. Meyer A/S er en miljøbevidst moderne virksomhed, grundlagt i 1907. Vi tilbyder kvalitetsprodukter indenfor tegltagsten, facadetegl samt naturskifer til både facade og tag. Hos V. Meyer A/S sætter vi en ære i at være servicemindede og fleksible. Vi lægger vægt på altid at have et godt og solidt forhold til vores forhandlere og øvrige samarbejdspartnere.

Hos os er kunden altid i centrum.

Om Architectum

Nyt videnscenter med rådgivning og inspiration til byggebranchen. Det skal være nemmere for landets arkitekter, entreprenører og trælaster at finde inspiration, konkret rådgivning og den nyeste viden om byggebranchen. Derfor er fem af landets førende leverandører til byggeriet gået sammen om at skabe en ny inspirationsudstilling ved navn Architectum.

Virksomhederne V. Meyer, Lindab, Strøjer Tegl, STM Vinduer og Troldtekt er alle blandt de førende inden for hver deres område af byggeriet. Nu er de fem virksomheder gået sammen om at skabe en inspirationsudstilling, hvor arkitekter, entreprenører og trælaster får adgang til et univers af inspiration, faglig sparring og konkret rådgivning. Universet har fået det velklingende navn Architectum.

Kontakt en af vores udstillere og book en besøgsaftale:

V. Meyer

Andreas Qvade
Tel. 22 28 25 25

STM Vinduer

Tel. 63 51 16 00

Strøjer Tegl

Arne Gotfredsen
Tel. 53 53 04 00

Timbermann

99 52 52 52