Garantier

Vi har garantier på alle vores produkter

Din sikkerhed og garanti

V. Meyer A/S er en miljøbevidst moderne virksomhed, grundlagt i 1907. Vi tilbyder kvalitetsprodukter indenfor tegltagsten, facadetegl samt naturskifer til både facade og tag. Hos V. Meyer A/S sætter vi en ære i at være servicemindede og fleksible. Vi lægger vægt på altid at have et godt og solidt forhold til vores forhandlere og øvrige samarbejdspartnere. Hos os er kunden altid i centrum.

Vi har en af markedets bedste garantier. Det er din sikkerhed for god kvalitet og holdbarhed langt ud i fremtiden. Alle produkter er EN1304 godkendte efter europæisk standard.

 

Der skelnes mellem følgende garantier

Produktgaranti

Garanti for at de leverede tegltagsten svarer til kravene, for så vidt angår vandindtrængning og for så vidt angår frostskader. I løbet af den gældende garantiperiode er vi forpligtet til at erstatte de tagsten, der ikke lever op til de ovenfor nævnte krav i forbindelse med garantien uden beregning, leveret på byggepladsen.

Totalgaranti

I den gældende garanti periode dækker vi i henhold til garantibetingelser, desuden alle de udgifter tagdækkeren måtte blive påført (arbejdsløn og hjælpematerialer) samt levering af tagstenene.

Suppleringsgaranti

Meyer Holsen har denne unikke garantiordning som er gældende fra leveringsdatoen. 20 år frem garanteres det, at den købte tagsten kan genskaffes.

Creaton 50 års garanti. Deraf er de første 30 år totalgaranti.
CE Mærkning
Meyer-Holsen 40 års total garanti, 20 års suppleringsgaranti.
CE Mærkning
Lousaval 30 års garanti.